søte jenter.JPG

Ski Blomsterforretning skal ut i fra hva historiebøkene sier ha blitt startet allerede i 1925, av frk. Rakel Løvstad. Den ble i 1958 kjøpt av Solveig og Anders Grønvold, som senere har solgt den videre til Britt og Olav Grønvold. Forretningen var i familien Grønvolds hender frem til november 2013, da Turid Lien overtok driften av den. 

I dag er det to blomsterdekoratører og to lærlinger som jobber i butikken. Vi er opptatt av videreutvikling av blomsterdekoratørfaget og utdanning av nye fagarbeidere og har derfor ofte blomsterdekoratør elever inne på praksisjobbing.

Vi er en blomsterforretning med alle typer binderi. Hos oss kan du bestille buketter, dekorasjoner, brudebuketter, sorgbinderi, scenedekor og blomster til bedrifter. Vi har også et spennende utvalg av planter og blomster til dagligsalg.

Vi tar på oss å dekorere til større arrangementer og selskaper om du ønsker det, som bordedekor, kirkedekor og scenedekor. Du kan også leie vaser, skåler og tilbehør av oss.Vi produsesrer det du ønsker og leverer det hvor du måtte ha behov for det.

Fra vår butikk sender vi blomster til Ski og omegn daglig, i tillegg til store områder mot Oslo. Vi er også Interfloramedlem, og kan derfor bistå med formidling av blomsterhilsner til hele verden.

Du kan føle deg trygg når din blomsterhilsen blir utført av oss!

 

Kom innom oss i gågata i Ski;

Idrettsveien 2, 1400 Ski

Tlf: 64 87 31 44

 

Åpningstider:

Man, tirs, ons, fre: 09.00-17.00

Tors: 09.00-18.00

Lør: 09.00-15.00